szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Első indításakor, amikor megjelenik a Start menü mellett, a @MAX Tray Player kicsit úgy néz ki, mint egy extra...

Első indításakor, amikor megjelenik a Start menü mellett, a @MAX Tray Player kicsit úgy néz ki, mint egy extra skinbe öltöztetett WinAmp. Aztán amikor az ember a megszokott lendülettel megpróbálja eltenni a képernyőn máshová, kiderül a turpisság. Ez bizony nem mozdul. Egyben az is feltűnik ekkor már, hogy a Tálca Start gomb melletti részén egy halom apró kék gomb sorakozik. A @MAX Tray Player különlegessége ugyanis abban rejlik, hogy teljesen beépül a Windows 7 Tálcájába, így aztán minden lejátszási funkciót onnan érünk el.

Ha már szó esett a skinekről, a program felületét is átszabhatjuk, ehhez számtalan letölthető témát találunk az interneten, nagyjából mindegyik valamilyen WinAmp átdolgozás.
A @MAX Tray Player egyébként minden egyéb szempontból hétköznapi zenelejátszónak tekinthető, ráadásul a jobbak közül való. Rengeteg beállítási lehetőség, tisztességes formátum-ismeret, tetszés szerint állítgatható equalizer, crossfading beállítási lehetőség stb. Minden megvan benne, amire szükségünk lehet ahhoz, hogy munka közben zenét hallgassunk, és egy kattintással elérjük a legfontosabb funkciókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Radar360: Elment egy legenda

Radar360: Elment egy legenda

Die Welt: A hamis biztonságérzet most életveszélyes lehet

Die Welt: A hamis biztonságérzet most életveszélyes lehet

Nádas Péter is aláírta azt a Putyinnak szóló levelet, amelyben hírességek követelnek Navalnijnak orvosi kezelést

Nádas Péter is aláírta azt a Putyinnak szóló levelet, amelyben hírességek követelnek Navalnijnak orvosi kezelést