szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Mielphone alkalmazást Windows-, Mac- és Linux-tulajdonosok egyaránt használhatják, ráadásul ingyen.

A Mielphone alkalmazást Windows-, Mac- és Linux-tulajdonosok egyaránt használhatják, ráadásul ingyen. A nyílt forráskódban írt programmal kényelmesen felkutathatjuk az interneten megtalálható zeneszámok közül a kedvenceinket, és a segítségével letölthetjük, meghallgathatjuk azokat. A megtalált zeneszámokról részletes információkat kapunk, mert a Mielphone a MusicBrainz, a Last.FM és BBCRadio adatbázisát használja.

A dalokat vagy teljes albumokat könnyen megoszthatjuk ismerőseinkkel a beépített Facebook- és Last.FM-csatolással. A program telepítéséhez és futtatásához Adobe AIR környezetre van szükség. A különböző operációs rendszerekre készült változatokat a fejlesztő oldaláról lehet letölteni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!