szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Lehet, hogy remek videókat rögzíthetünk az almás telefonnal, de siker helyett könnyen kudarcba torkollhat a dolog, ha...

Lehet, hogy remek videókat rögzíthetünk az almás telefonnal, de siker helyett könnyen kudarcba torkollhat a dolog, ha kicsúszik a kezünkből. Akkora kudarcba, hogy esetleg a már meglévő fotóinknak, adatainknak is búcsút inthetünk, mert az iPhone belehal a zuhanásba, nekünk meg egy életre lerombolja amatőrfilmes ambícióinkat. Ezt nyilván senki nem akarhatja - gondolhatták a Miveu készítői, akik egy már régóta fennálló űrt töltenek be kiegészítőjükkel.

©

Mint látható, ez egy jól rögzíthető hámként funkcionál, amit felcsatolhatunk mellkasra, lábszárra, felkarra, ahogy tetszik. Így szabadon maradnak a kezeink, úgyhogy bátran nekiugorhatunk bringás, motoros, hegymászós, ejtőernyős videóinknak. És az abszolút nyerőfaktor: halszemoptika is került a kamera lencséje elé.

Ezzel pedig az iPhone nyomban versenytársává válik az extrémsportosok körében népszerű, tenyérnyi GoPro kamerának, amivel ilyen videókat lehet készíteni. Ugyanis a Miveu-val meg ilyet lehet:

Igaz, a Gopro feleennyire sem rázkódik be, szóval annyira mégsem biztos, hogy a két versenyző ugyanabba a súlycsoportba számít - még ha az iPhone 4S-be már építettek stabilizátort is. Az árversenyben viszont orrhosszal győzhet a csodaheveder: mindössze 80 dollárért (kb. 18 ezer forintért) juthatunk hozzá.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
The Times: Tanulhatnának a majmoktól a korrupt politikusok

The Times: Tanulhatnának a majmoktól a korrupt politikusok

Kiderült, hogy nem örülnek a fák a zajnak

Kiderült, hogy nem örülnek a fák a zajnak

Akkora volt a felháborodás, hogy mégsem tartják meg a 10 ezer fős hollandiai tesztpartit

Akkora volt a felháborodás, hogy mégsem tartják meg a 10 ezer fős hollandiai tesztpartit