szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A mai STEAM akció ismét kihagyhatatlan, legalábbis akkor, ha még nem rendelkezünk egy példánnyal az Activision remek...

A mai STEAM akció ismét kihagyhatatlan, legalábbis akkor, ha még nem rendelkezünk egy példánnyal az Activision remek western játékából, a GUN-ból. Bár a játék neve rettenetes (és gyakorlatilag SEO ellenes), maga a játék igen kellemes.

Tulajdonképpen olyan, mint a híres GTA sorozat, csak éppen autók helyet lovakkal, alvilág helyett pedig indiánokkal és persze kovbojokkal. Bár a grafika így 2011 végén kicsit kopottasnak tűnhet, a játék még így is kellemes látvány, a lovaglás megvalósítása például a mai napig etalon lehet a hasonló játékok számára. (a játékfejlesztőknek üzenem, hogy nézzék meg a GUN-t, lóval ugyanis nem lehet tolatni, szóval legyenek szívesek ezt így programozni, mint ahogyan ebben a darabban tették…)  A játék ára a mai akció keretében négy euró, azonnali vétel!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem volt telitalálatos a hatos lottón

Nem volt telitalálatos a hatos lottón

Navracsics Tibor: Baj van a Fidesz immunrendszerével

Navracsics Tibor: Baj van a Fidesz immunrendszerével

Trump kétséges rendeletekkel próbálja élénkíteni a gazdaságot

Trump kétséges rendeletekkel próbálja élénkíteni a gazdaságot