szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Mivel lehet színesíteni és érdekessé tenni, a játékpiacot elözönlő, lassan már unalmas zombis-játékokat?

Mivel lehet színesíteni és érdekessé tenni, a játékpiacot elözönlő, lassan már unalmas zombis-játékokat? Egy kis szerelemmel! Az „I saw Her standing there” c. különleges kis játék alkotója megcsavarta a szokásos zombi-történetet. Főhősünk ezúttal ahelyett, hogy rögtön nekiesne kapával-kaszával, beleszeret egy zombi-lányba. A kapcsolat kicsit problémás, mivel a zombi-hölgy állandóan meg akarja enni a játékost.

A cél, hogy szívük választottját minden pályán visszavezessük saját kis biztonságos ketrecébe. Ez eleinte könnyű, később nehezebb, a játék vége felé pedig már igazi kihívás (főleg, hogy a többi zombi is bezavar – őket persze már nem szeretjük, egy zombi-kapcsolat bőven elég…) Mindez humoros történettel (amit folyamatosan követhetünk nyomon a pályák közben megjelenő feliratok segítségével) és minimál-grafikával társítva – remek szórakozás!

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Sztár gasztrobloggerrel erősít Újlipótváros jellegzetes étterme

Sztár gasztrobloggerrel erősít Újlipótváros jellegzetes étterme

Hogyan vásároljunk igazán jutányos áron?

Hogyan vásároljunk igazán jutányos áron?

Öt éven belül 10 000 műholdat lőne fel Kína

Öt éven belül 10 000 műholdat lőne fel Kína