szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Apple több frissítést is kiadott a minap.

Az Apple több frissítést is kiadott a minap. Így például EFI Firmware frissítést kapott a 2011 közepén megjelent MacBook Air,  Mac Mini és a 2011 elején bemutatott MacBook Pro. Ugyanígy EFI frissítést kapott a 2011 elején bemutatott iMac is. Utóbbi esetében a frissítés után lehetőség van a Lion Recovery funkciójának internetes használatára is, illetve a kompatibilitási problémákat is javították az Apple Thunderbolt monitorával.

Ugyancsak frissült az iPhoto alkalmazás, amelynél a 3ivx video codec problémákat orvosolták, illetve a QuickTime for Windows is (ennél biztonsági hibákat javítottak).

Emellett az Apple megkérte az iTunes Match szolgáltatást tesztelő fejlesztőket, hogy kapcsolják ki az iTunes Match szolgáltatást az eszközeiken, mivel a béta adatbázisát törlik a mai napon. Ez alapján hamarosan debütál (az USA-ban) az iTunes Match szolgáltatás is, amelynek segítségével a felhasználók a zenéiket tárolhatják a "felhőben". Az Apple az iCloud bemutatásakor is október végére ígérte az iTunes Match szolgáltatás indulását.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Repülési engedélyt kapott Amerikában egy önvezető drón

Repülési engedélyt kapott Amerikában egy önvezető drón

Az Európai Bíróság már tárgyalja, mennyire független a magyar igazságszolgáltatás

Az Európai Bíróság már tárgyalja, mennyire független a magyar igazságszolgáltatás

Már el is fogták a budapesti villamosmegállóban késelőket

Már el is fogták a budapesti villamosmegállóban késelőket