szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Apple már az OS X Liont is az App Store-ból igyekezett inkább eladni, de azért a jelenlegi rendszer még...

Az Apple már az OS X Liont is az App Store-ból igyekezett inkább eladni, de azért a jelenlegi rendszer még megvásárolható pendrájvon is, hiszen nem mindenki ül állandóan megfelelő sebességű internet előtt. Úgy tűnik azonban, hogy a nyáron debütáló Mountain Lion már nem lesz megvehető pendrájvon, kizárólag a Mac App Store-ból juthatunk hozzá. Az aktuális Macek többsége persze már fel van készítve az internetes helyreállításra is, így aki állandóan internet közelben tud lenni, annak ez nem jelent majd problémát (alapvetően kényelmes a rendszer beszerzése és adott esetben az újratelepítése is az online megoldással, persze csak kellően gyors internetkapcsolat esetében). Várhatóan azért az a lehetőség továbbra sem szűnik meg, hogy a Mac App Store-ban megvásárolt telepítőből a felhasználók elkészíthessék maguknak saját USB-s változatukat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Pálos Gergely: Nem az SZFE megújításáról van szó, hanem az elpusztításáról

Pálos Gergely: Nem az SZFE megújításáról van szó, hanem az elpusztításáról

Meseszép szivárványt fotóztak Nagykanizsánál

Meseszép szivárványt fotóztak Nagykanizsánál

Egy egyszerű szoftverfrissítéssel generációt ugorhat a Samsung Galaxy Fold

Egy egyszerű szoftverfrissítéssel generációt ugorhat a Samsung Galaxy Fold