szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A djuice a fiatalok mobilmárkájaként a legnagyobb hazai segélyszervezetek közreműködésével egy új androidos...

A djuice a fiatalok mobilmárkájaként a legnagyobb hazai segélyszervezetek közreműködésével egy új androidos mobilalkalmazást indít útjára, amely segítségével a felhasználók minden eddiginél egyszerűbben járulhatnak hozzá a rászoruló emberek megsegítéséhez.

A találóan „ADDODA.” névre keresztelt androidos applikáció a felajánlott adomány ismeretében helymeghatározás segítségével mutatja meg, hogy hol található a legközelebbi adományátvevő pont, amely fogadja, és biztos célba is juttatja a felajánlást. Sőt a megfelelő átvevőpont kiválasztását követően az alkalmazás megtervezi a pontos útvonalat egészen a célállomásig.

Az új okostelefon alkalmazás nem csupán a karácsonyi ünnepre koncentrál: a rendszeresen frissülő „Aktuális gyűjtőprogramok” menüben időszakos, kiemelt gyűjtőakciók kapnak helyet. A funkció segítségével bármilyen természeti katasztrófa esetén a segélyszervezetek azonnali információi alapján tájékozódhatnak a fiatalok, hogy hol, milyen adományokkal segíthetnek pontosan.

Decemberben a „Mikulásgyár” és a „Cipős doboznyi ajándék” gyűjtések kapnak kiemelt figyelmet, amelyek elsősorban megunt vagy nem használt játékokat és ruhákat várnak a rászoruló gyermekek számára. Ilyen adományok gyakran érkezhetnek a djuice célcsoportjának számító 26 év alatti fiataloktól, hiszen ebben az életszakaszban már nehezebben találják el a rokonok, hogy mire vágyik pontosan az önálló élet irányába forduló fiatal. Ezeket az ajándékokat a szekrény mélyére is süllyeszthetik, de okosabb döntés eljuttatni egy olyan családhoz, ahol akár ez az ajándék jelentheti az ünnepi időszak fénypontját.


Az „ADDODA.” alkalmazás kortól bárki számára díjmentesen elérhető az Android Marketen, azonban az alkalmazás letöltése és használata adatforgalmi díjjal járhat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden belga járványadat javult a héten

Minden belga járványadat javult a héten

Piacra dobják az olaszok a 2,1 millió forintos elektromos miniautót

Piacra dobják az olaszok a 2,1 millió forintos elektromos miniautót

Duma Aktuál: A honvédségi stewardess ordítva mutatja meg a helyed a gépen

Duma Aktuál: A honvédségi stewardess ordítva mutatja meg a helyed a gépen