szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Mi tagadás, egyik kedvenc tömörítőnk Windowson a 7-zip, amely rendkívül sokoldalú, akár különféle archívumok (RAR...

Mi tagadás, egyik kedvenc tömörítőnk Windowson a 7-zip, amely rendkívül sokoldalú, akár különféle archívumok (RAR, ZIP, 7z stb.) kitömörítéséről, akár testre szabott archívumok létrehozásáról van szó. Gyors, ügyes, viszont nem túl szép szoftver. Az utóbbi dolog úgy tűnik másnak is szemet szúrt, mert letölthetjük például a 7-zip Theme Managert, amelynek segítségével pár kattintás után rá sem ismerünk majd a 7-Zipre, úgy kikupálódik.
A program telepítés nélkül használható, csak ki kell csomagolni egy tetszőleges mappába, majd elindítani az EXE fájlt. Itt teljes kényelemben válogathatunk a témák között, majd a nekünk tetszőt egy kattintással aktiválhatjuk is. Ha ez megvan, a 7-Zip a legközelebbi elindításkor már a megújult felülettel jelentkezik. Nem csak az eszköztár gombjainak képeit, hanem a 7-Zip tömörített fájlokhoz rendelt ikonjait is lecserélhetjük vele!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!