szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Valve (Steam, Half Life, Counster Strike, stb.) és az Apple nem sok közös vonással dicsekedhet.

A Valve (Steam, Half Life, Counster Strike, stb.) és az Apple nem sok közös vonással dicsekedhet. Előbbi nem gyárt hardvert, utóbbi nem készít játékokat – az egyetlen közös pont a digitális forgalmazás. Az AppStore és az iTunes a szoftverek és zenék terén egyeduralkodó, a Steam pedig az online játékforgalmazásban. Tim Cook Apple vezér a hétvégét Washgintonban töltötte, a Valve főhadiszállásán

A nemrég bejelentett Valve-konzol. Lehet hogy az Apple ezért járt ott?

A nemrég megjelent Steam iPhone applikáció nem akkora durranás, hogy megérne egy ilyen látogatást, sajnos azonban sem Cook, sem a Valve fejes Gabe Newell nem kommentálta a találkozót, ami teljesen zárt ajtók mögött zajlott: így marad a találgatás. Lehet, hogy nemsokára megjelenik egy „Steam” gomb az iTunes vagy az AppStore fejlécében? Esetleg a Valve által már kiszivárogtatott speciális játékkonzol érdekli Tim Cook-ot?

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!