szerző:
techline.hu

A Valve (Steam, Half Life, Counster Strike, stb.) és az Apple nem sok közös vonással dicsekedhet.

A Valve (Steam, Half Life, Counster Strike, stb.) és az Apple nem sok közös vonással dicsekedhet. Előbbi nem gyárt hardvert, utóbbi nem készít játékokat – az egyetlen közös pont a digitális forgalmazás. Az AppStore és az iTunes a szoftverek és zenék terén egyeduralkodó, a Steam pedig az online játékforgalmazásban. Tim Cook Apple vezér a hétvégét Washgintonban töltötte, a Valve főhadiszállásán

A nemrég bejelentett Valve-konzol. Lehet hogy az Apple ezért járt ott?

A nemrég megjelent Steam iPhone applikáció nem akkora durranás, hogy megérne egy ilyen látogatást, sajnos azonban sem Cook, sem a Valve fejes Gabe Newell nem kommentálta a találkozót, ami teljesen zárt ajtók mögött zajlott: így marad a találgatás. Lehet, hogy nemsokára megjelenik egy „Steam” gomb az iTunes vagy az AppStore fejlécében? Esetleg a Valve által már kiszivárogtatott speciális játékkonzol érdekli Tim Cook-ot?

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!