szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Acer bemutatta a legújabb 3D-s LED monitorát (HN274H B), amely támogatja a HDMI és DVI (dual link) 3D...

Az Acer bemutatta a legújabb 3D-s LED monitorát (HN274H B), amely támogatja a HDMI és DVI (dual link) 3D megoldásokat, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a térhatású technológia nyújtotta lehetőségeket teljesen kihasználhassák. A monitor felbontása 1920x1080 pixel, a válaszidő 2 ms. A készülék kapott két darab beépített hangszórót is.

A HN274H B kijelzőt ellátták számos high-end monitor funkcióval annak érdekében, hogy a HDMI vagy DVI-DL kapcsolaton keresztüli képalkotás jobb minőségű megjelenítést tegyen lehetővé. Csatlakoztathatjuk PC-hez vagy 3D-képes játékkonzolhoz, hogy a 3D-s játékok, a 3D-s fényképek és a 3D-s Blu-ray Disc filmek igazán élvezetesek legyenek.

A látványról az NVIDIA 3D LIGHTBOOST és az NVIDIA 3D Vision 2 szemüveg gondoskodik, melyek együtt mindent átfogó 3D-s képalkotást garantálnak, kiváló fényerővel. A monitorral egyszerre akár több szemüveget is használhatunk.

A HN274HB kifinomult külseje könnyedén illeszkedik bármilyen környezetbe. Az elegáns talapzat eltérő színű gyűrűje gazdagabb vizuális hatást nyújt, míg a könnycsepp alakú bekapcsoló gomb egy csipetnyi stílust ad a külsőhöz. A kényelmesen használható érintőgombok és a bonyolult szellőző kivitel egészében kisimult külsőt és érzetet nyújt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Oroszország: 95 százalékos a vakcinánk, egy oltás ára 3000 forint alatt lesz

Oroszország: 95 százalékos a vakcinánk, egy oltás ára 3000 forint alatt lesz

Elkészült a törvényjavaslat: adótartozást is behajthatna a börtönkártérítésekből az állam

Elkészült a törvényjavaslat: adótartozást is behajthatna a börtönkártérítésekből az állam

Az MTA megnézte, veszélyes-e az 5G

Az MTA megnézte, veszélyes-e az 5G