szerző:
nyüzsi
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Fantasztikus videókontentet hozott a hétvége.

Orbán Viktor az etyeki Melocco-szobor felavatását követően mulatozott barátaival, köztük a Szomszédok Vágási Ferijével pénteken; a mulatság dalolászásba csapott át, a miniszterelnök Facebook-oldala  a Jó reggelt kívánok, megjöttek a fehérvári huszárok című örökzöld átköltését örökítette meg. Eszerint a fehérvári huszárok "sok kislányt meghágtak", és erre az alkalmi nótakör tagjai igen büszkék – nézegessen kislányok meghágásáról dalolászó miniszterelnököt itt!

Hasonlóan színvonalas kontenttel kedveskedett a Millamédia olvasóinak az október 23-án többek között Bajnai Gordon politikai visszatérésének teret adó Milla egykori szervezője, Peer Krisztián, aki Ha megölném Orbán Viktort című költeményét szavalta el a Millamédia kamerája előtt. A Millamédia sajnos eltávolította saját oldaláról a videót, úgyhogy aki kormányfő-gyilkolásról szavaló egykori Milla-szervezőt szeretne nézegetni, ide kattintva teheti meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!