szerző:
hvg.hu

Csütörtökön még annyira kiállt a népszavazás mellett a kormány, hogy csak remélni tudjuk, Orbán Viktor most mindent megtesz azért, hogy nehogy visszavonja Tarlós a pályázatot.

Lázár János kicsit több mint 24 órával ezelőtt még azt mondta a Kormányinfón: a kormány azt akarja, hogy a nép döntsön a olimpia sorsáról – az lesz, amit az emberek akarnak a népszavazáson. "A miniszterelnök egy nagyon-nagyon bátor ember, nem szokott megfutamodni semmitől", jelentette ki Lázár.

Ehhez képest Kósa Lajos Fidesz-frakcióvezető a visegrádi frakcióülés után már úgy fogalmazott, "nem vagyunk mi urai az ügynek", a játékok megrendezésére a főváros jelentkezett. Tarlós István pedig már azon gondolkodik, hogy visszavonja a város pályázatát, "ha mindenki rá hárítja a feladatot" – sőt akár már szerdán megtörténhet mindez.

A nagyon-nagyon bátor Orbán Viktor pedig most nyilván mindent megtesz azért, hogy Tarlós ne vonja vissza a pályázatot, hogy az emberek népszavazáson dönthessenek a kérdésben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!