Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Még el lehet engedni a vesztett ügyet, mielőtt a nép veri ki a kezükből.

Átengedte a Kúria a szocialisták népszavazási kezdeményezését a vasárnapi zárva tartásról. Hosszú és szégyenletes út vezetett idáig. A Fidesz elérte, hogy a döglődő MSZP egyrészt létező pártként tűnjön fel, másrészt a kopaszokkal sikerült őket a minden gátlását elveszítő kormánypárttal szemben a jó oldalra rugdosni. Ja és megadni az aláírásgyűjtés lendületét. Innentől nyilván nem földről meg boltzárról szól a népszavazás, hanem arról, hogy itt az alkalom, amikor be lehet húzni Orbánnak egyet. Hármat.

A vasárnapi boltbezárást szívből gyűlöli a nép, nem is csak a kényelmetlenség miatt, hanem mert ordító példája a felesleges beavatkozásnak; annak, amikor megjelenik a nagy állami mancs az ablakban, benyúl, és kezdi kipakolni a hűtőt, meg pofozni a gyereket. Az aláírások meglesznek, megfelelő klímával meglesz a népszavazás is.

Meglenne. De azért a Fidesz nemcsak kopaszokból áll, és nem csak azokból a sötét alakokból, akik odaküldték őket. Van módjuk elhajolni a pofon elől, és ez az lesz, hogy a boltzárat még a népszavazás előtt feloldják. Jelentősebb érdek nem fűződik hozzá, a csókos kereskedőket ki lehet tömni más módszerekkel, a multik szívatására is vannak még lehetőségek. Egyetlen árnyékot kell csak átlépni hozzá: elfogadni, hogy ezt a csatát speciel elveszítették. Elengedni a vesztett ügyet, mielőtt még nagyobb baj lesz belőle. Jót tenne mindannyiunknak, ha elsajátítanák ezt a szuperképességet.

Arabozni lehet tovább, nyugodtan, akár vasárnap is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!