szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Őrizetbe vették Sanghajban (Shanghai) azt a kínai hölgyet, aki házi készítésű pornóvideójával az internet sztárja lett.

Mint arról a China Daily című kínai lap hét végi kiadásában beszámolt, a Huang néven ismert hölgy 12 perces filmet tett fel a világhálóra, különböző szexuális aktusokkal. Rövid időn belül a legnépszerűbb internetes felvétel lett az országban, ezrek töltötték le a látványosságot az utóbbi hónapban. A hölgy ki akarta használni ismertségét, még blogot is nyitott, és árusítani kezdett önmagával készített interjúkat 30 ezer jüanért (840 ezer forintért).

A pornócsillagot ugyan begyűjtötte a rendőrség, de a szervek minden erőfeszítése ellenére sem sikerült még letiltani a filmet az internetről. Arról nem szóltak a jelentések, hogy Huang milyen büntetésnek néz elébe.

A pornográfia tilos Kínában, ennek ellenére, vagy tán éppen ezért, széles körben terjesztik kalóz DVD-ken és a világhálón egyaránt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Világ

Tabudöntési hullám a kínai sajtóban, tilalomfa maradt még elég

30 éve, amikor 1978-ban maga mögött hagyta a "kulturális forradalom" időszakát, a kínai sajtó utasításokat teljesített, a napi jelszavakat továbbította. Ma, harminc évvel később az internet, az új technológiák és a kereskedelmi verseny lehetővé teszik az újságíróknak, hogy bizonyos mértékben lazítsanak a cenzúrán.

Egy miniszter figyelmeztette a Wizz Airt, hogy problémáik lehetnek Norvégiában

Egy miniszter figyelmeztette a Wizz Airt, hogy problémáik lehetnek Norvégiában

Holtan találtak egy idős nőt Hegymegen

Holtan találtak egy idős nőt Hegymegen

Egy szál pólóban, majdnem 300-zal száguldott az autópályán egy 19 éves motoros Angliában

Egy szál pólóban, majdnem 300-zal száguldott az autópályán egy 19 éves motoros Angliában