szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Egy rendőr és több bulizó könnyebben megsérült, illetve alkoholmérgezést szenvedett Németországban, miután egy, a Facebookon kiküldött születésnapi meghívás alapján a partira érkező vendégsereg randalírozni kezdett június 3-án.

A Hamburgban élő 16 éves Thessa tévedésből néhány barátja helyett a Facebook közösségi portál összes felhasználójának kiküldte a születésnapjára szóló meghívót. Később ugyan kétségbeesetten helyesbített, de ez nem zavarta a bulizni vágyókat, és mintegy ezerhatszáz jókedvű, mulatságra hangolt vadidegen érkezett a lány házához.

Az ünnepelt és családja elmenekült otthonról, de értesítette a rendőrséget és felfogadta egy biztonsági cég őrző-védőit is. A lelkes "vendégek" a zárt ajtók miatt az utcán buliztak, kezdetben békésen énekeltek és táncoltak, de az elfogyasztott alkohol mennyiségével arányosan egyre hangosabban és vadabbul duhajkodtak. Végül a rendőrségnek be kellett avatkoznia, mert a mulatozók kukákat gyújtottak fel, autókat, kerítéseket, előkerteket rongáltak meg és leégettek egy lugast is. Egy rendőr és több bulizó könnyebben megsérült, többen az alkoholmérgezés különböző fokait szenvedték el. Thessa tizenegy randalírozó "barátját" pedig a rendőrség előállította, mindazonáltal többen azt bömbölték bele az éjszakába, hogy a következő évben újra jönnek.

©
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Születési helye: Auschwitz - Film nemzedékeken át öröklődő rémálmokról

Születési helye: Auschwitz - Film nemzedékeken át öröklődő rémálmokról

Észak-koreai diplomata szökött Dél-Koreába

Észak-koreai diplomata szökött Dél-Koreába

Emmi: Védőruha nélkül mennek oltani az idősekhez

Emmi: Védőruha nélkül mennek oltani az idősekhez