szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Gyilkossággal vádolják a gyermekét a tűző napon kocsiban hagyó apát, akit ha bűnösnek találnak, halálra ítélhetik. A 22 hónapos csecsemő megfulladt, szülei előzőleg két életbiztosítást is kötöttek rá.

Ha bűnösnek találják, méreginjekció általi halálra is ítélhetik a 33 éves Justin Ross Harrist, akit azzal vádolnak, hogy megölte csecsemőkorú, huszonkét hónapos fiát, azaz szándékosan hagyta egész napra az autójában, miközben a kocsi felforrósodott a napon – írja a Mirror.

A borzalmas tett napján 36 fok volt Georgiában, a gyermekülés a kocsi hátsó részének középső ülésén volt. A gyermek fejét mindössze pár centi választotta el a Hyundai tetejétől.

A korábbi hírek szerint az apa – miközben gyermeke a kocsiban maradt – munkahelyéről egész nap szexképeket küldözgetett összesen hat nőnek a telefonjáról, köztük egy 17 éves tinilánynak is. Utóbbinak a péniszéről küldött fotót, miután a lány a melleiről küldött neki. Az ügyész szerint ez jelzi, milyen elmeállapotban van a vádlott, valamint azt is, hogy "gyerekmentes életet" képzelt el magának.
 
A gyermek szülei állítólag két életbiztosítást is kötöttek fiukra, Harris pedig több olyan oldalt is felkeresett az interneten, ahol a halál különböző formáit mutatták be.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt egy újlipótvárosi iskola koronavírusos tanára

Meghalt egy újlipótvárosi iskola koronavírusos tanára

Halálos áldozatai is vannak a Fülöp-szigeteken végigsöprő tájfunnak

Halálos áldozatai is vannak a Fülöp-szigeteken végigsöprő tájfunnak

Lakhelyelhagyási tilalmat vezetnek be Szlovéniában

Lakhelyelhagyási tilalmat vezetnek be Szlovéniában