szerző:
hvg.hu

Trump most posztolt először a témáról, érdekes módon épp akkor, amikor mindenki erre figyel.

Miután az első fiúk kijutottak a thaiföldi Tham Luang barlangban rekedt focicsapat tagjai közül, Donald Trump amerikai elnök is posztolt egyet a Twitterre az üggyel kapcsolatban.

Trump azt írta, az Egyesült Államok szorosan együttműködik a thai kormánnyal, hogy segítsenek az összes gyereknek kijutni és biztonságba kerülni, majd hozzátette, hogy "nagyon bátor és tehetséges emberek", de hogy kikre gondolt (a gyerekekre, vagy az őket kimentőkre), az nem derül ki a posztból.

Az amerikai elnök ráadásul most posztolt először a barlangban rekedt gyerekekről, érdekes módon pont akkor, amikor az egész világ erre figyel. A Guardian szerint az is váratlan, hogy az Egyesült Államok segítséget nyújt Thaiföldnek az ügyben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!