szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy névtelen levélben fenyegették meg bosszúval a ruttkai általános iskolát. Az ügyben eljárás indult.

Névtelen levélben fenyegették meg azt a ruttkai iskolát, ahol pár hete egy késes férfi megölt egy embert és többeket megsebesített. A levél írója azért fenyegeti bosszúval az iskolát, mert a rendőrök lelőtték a támadót.

Az Új Szó szerint a levelet a ruttkai polgármester, a rendőrfőkapitány és a TA3 televízió is megkapta. Annyit lehet tudni a fenyegetésről, hogy számítógépen írták, és tele van helyesírási hibákkal. Az ügyben eljárás indult, az iskola pedig biztonsági intézkedéseket vezetett be.

Három hete egy embert megölt, öt másikat megsebesített egy késes támadó a szlovákiai Ruttka (Vrútky) egyik általános iskolájában. A késelés során az iskola igazgatóhelyettese életét vesztette, a támadót, egy 22 éves turócszentmártoni férfit a helyszínre érkező rendőrök lelőtték.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!