Óránként kétezer Amazon táblagépet rendelnek

2011. október 04., kedd, 16:55 • Utolsó frissítés: 2011. október 04., kedd, 17:26
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A kiszivárgott adatok szerint az első öt nap során, amióta lehetséges előrendelni az Amazon táblagépét, a Kindle Fire-t, átlagosan óránként kétezer gépet rendelnek.

Az Amazon nem publikált az előrendelésekről adatokat, de a geek.com idézi a kiszivárgott számokat a Kindle Fire előrendeléséről.

Eszerint az öt nap során, mióta lehetséges előrendelni, 250 000 Kindle Fire-re jelentettek be igényt a reménybeli tulajdonosok. Ez óránként kétezer darabot jelent (pontosabban 2083,3-at), és ha így folytatódik, a cégnek 2,5 millió eszközt kell rendelkezésre bocsátania november 15. után. Ekkor jelenik meg a Fire az USA-ban, az európai premierre még nincs időpont.

Fotó:

Ha az Amazon csak ötven dollárt keres egy-egy táblagépen, egy nap alatt 125 millió dolláros bevételt mondhat a magáénak – már ha tudja teljesíteni a megrendeléseket. A Forrester szerint az Amazon mintegy ötmillió táblagépet adhat el a következő negyedévben, és valószínűleg az ismert kutatócég előrejelzése legalább nagyságrendileg helyes. Ennek legalább öt oka van.

Fotó:

Az első iPadből egymillió darabot adtak el az első hónapban. Persze az összehasonlítás nem korrekt, hiszen az Apple az első táblagépet értékesítette, az Amazon pedig egy olyan piacra lép be, ahol a felhasználók már tudják, mit vesznek és miért.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Óránként kétezer Amazon táblagépet rendelnek
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

Balázs Csaba: „Én mindig innen rendelek: http://emobi.hu” » Titkosügynökök mobiltokja


György Kövesdi: „"Ha valakinek nem tetszik az elődökhöz hasonlóan még mindig nagyon...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


András Molnár: „260 pénzért már elég komoly laptopot kapok, vagy egy közöepes telefont...” » A fémmobil újra támad: teszten az új HTC One

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X