Antenna gate 2? Nem dokumentált érzékelő az iPadben

2011. december 19., hétfő, 11:55


Címkék: ; ; ; ; ; ;

Nagy vihart kavart a szaksajtóban az iPhone 4-eket érintő úgynevezett antenna gate, nevezetesen, hogy egy tervezési hibából adódóan a készülék tartásától függően eshetett a térerő.

Úgy tűnik, hasonló probléma jelentkezhet az iPadeknél is, ám – ahogy ezt a Business Insider cikke boncolgatja – ezúttal egyfajta szándékosságról van szó. Az Apple ugyanis egy parányi érzékelőt helyezett a 3G-s iPadekbe, ami segít akár 75%-kal csökkenteni a jelerősséget, ha az érzékelő elé 10 milliméternél közelebb valamilyen tárgy kerül, s ez lehet akár az ujjunk, akár egy idegen gyártó iPad-tokja.

Olvassa el a teljes cikket a techline.hu-n!


Antenna gate 2? Nem dokumentált érzékelő az iPadben
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X