szerző:
hvg.hu

A történet szerint az autó sofőrje nem adta meg az elsőbbséget a gyalogosnak, aki komoly sérüléseket szenvedett.

Súlyos történetre hívta fel a figyelmünket egyik szegedi olvasónk, ami néhány órája a Facebookon kezdett terjedni. A történet szerint a gázolás még december 5-én kedden történt, amivel az autós súlyos sérüléseket okozott. Megállás helyett azonban elhajtott a helyszínről.

A posztot jegyző Brigitta szerint a "nagy sebességgel kanyarodó autós" a szegedi Árkád mögötti gyalogátkelőhelynél ütötte el a gyalogost, akinek elsőbbsége lett volna az autóssal szemben.

...elütötte és megállás nélkül hajtott el! A járókelők hívták a mentőt a földön fekvő, eszméletét vesztő sérültnek akinek koponya repedése, ez miatt a koponyánál belső vérzése és fején található több centis, nyílt sebei lettek!!!

– írta bejegyzésében Brigitta.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!