szerző:
hvg.hu

A történet szerint az autó sofőrje nem adta meg az elsőbbséget a gyalogosnak, aki komoly sérüléseket szenvedett.

Súlyos történetre hívta fel a figyelmünket egyik szegedi olvasónk, ami néhány órája a Facebookon kezdett terjedni. A történet szerint a gázolás még december 5-én kedden történt, amivel az autós súlyos sérüléseket okozott. Megállás helyett azonban elhajtott a helyszínről.

A posztot jegyző Brigitta szerint a "nagy sebességgel kanyarodó autós" a szegedi Árkád mögötti gyalogátkelőhelynél ütötte el a gyalogost, akinek elsőbbsége lett volna az autóssal szemben.

...elütötte és megállás nélkül hajtott el! A járókelők hívták a mentőt a földön fekvő, eszméletét vesztő sérültnek akinek koponya repedése, ez miatt a koponyánál belső vérzése és fején található több centis, nyílt sebei lettek!!!

– írta bejegyzésében Brigitta.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!