Berki életveszélybe sodort egy családot az opeles sofőr szerint

2012. július 23., hétfő, 09:09 • Utolsó frissítés: 2012. július 23., hétfő, 09:38
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Két kislányát vitte haza a nagyszülőktől az a 39 éves férfi, akinek a napokban Opelja mögé került Berki Krisztián Porsche luxusautója. A volt Fradi-vezér szerint le akarták szorítani az útról, a családapa azonban azt mondja: Berki sodorta veszélybe a családját - számolt be a Bors.

Néhány nappal ezelőtt Berki Krisztián arról számolt be a Borsnak, hogy egy férfi egy Opellal le akarta szorítani az autóját az útról, majd hátulról szándékosan belé hajtott és cserbenhagyta. A férfi az esetre teljesen másképp emlékszik. Beszámolója szerint tízéves kocsijában három és másfél éves kisgyermekét vitte hazafele az autó hátsó ülésén, amikor Berki luxus Porschéja mögé került – írja a Bors.

A férfi a Borsnak elmondta: éppen a belső sávban haladt, és előzött, amikor Berki hátulról villogni kezdett, hogy húzódjon le. A családapa szerint Berki ezt nem várta meg, hanem teljesen szabálytalanul kivágott jobbra, megelőzte, nyomott egy satuféket, a másik sofőr így ment bele. A férfi szerint Berki le is fotózta, majd elhajtott.

Az eset után néhány órával a rendőrség már kint volt a férfi lakásán, de amíg Berki interpretációja szerint a családapa a cserbenhagyó, ők ezt épp fordítva látják. A család szerint a volt Fradi-vezér veszélyeztette gyermekei életét.

A Bors munkatársai lapzártáig nem tudták utolérni Berki Krisztiánt.


A Peugeot 308 lett az idei év autója

2014. március 03., hétfő, 16:41

Audi A3 Limousine 1.4 TSI teszt: kicsiben nagy

2014. február 03., hétfő, 16:38


Berki életveszélybe sodort egy családot az opeles sofőr szerint
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
Közlekedés

Vonattal ütközött egy autó Nagycenknél

2014.04.23., 19:46 

A személyautó vezetője szenvedett könnyebb sérülést abban a balesetben, amely szerda, késő délután történt Nagycenknél, egy vasúti átjáróban.


Beperelték a kómában fekvő Schumachert

Beperelték a kómában fekvő Schumachert

2014.04.23., 18:55 

A kómában fekvő autóversenyző tavaly novemberben okozott balesetet Spanyolországban egy bérelt Audival. Egy motorost lökött fel egy rosszul bevilágított körforgalomban.


Autóba rohant egy motoros Biatorbágynál

2014.04.23., 18:42 

Személyautónak rohant egy motoros Biatorbágynál, a balesetnek két sérültje van.


Belehajtott a húsvéti körmenetbe egy férfi, vizsgálódik a rendőrség

2014.04.23., 17:48 

Négy ember megsérült, amikor egy autós belehajtott a galgahévízi húsvéti körmenetbe, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.


BMW-s nő ütött el egy biciklist Zala megyében

2014.04.23., 09:58 

Elgázoltak egy biciklist Bakon, a nőt kórházba szállították.

még több hír  
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X