szerző:
hvg.hu

Két kislányát vitte haza a nagyszülőktől az a 39 éves férfi, akinek a napokban Opelja mögé került Berki Krisztián Porsche luxusautója. A volt Fradi-vezér szerint le akarták szorítani az útról, a családapa azonban azt mondja: Berki sodorta veszélybe a családját - számolt be a Bors.

Néhány nappal ezelőtt Berki Krisztián arról számolt be a Borsnak, hogy egy férfi egy Opellal le akarta szorítani az autóját az útról, majd hátulról szándékosan belé hajtott és cserbenhagyta. A férfi az esetre teljesen másképp emlékszik. Beszámolója szerint tízéves kocsijában három és másfél éves kisgyermekét vitte hazafele az autó hátsó ülésén, amikor Berki luxus Porschéja mögé került – írja a Bors.

A férfi a Borsnak elmondta: éppen a belső sávban haladt, és előzött, amikor Berki hátulról villogni kezdett, hogy húzódjon le. A családapa szerint Berki ezt nem várta meg, hanem teljesen szabálytalanul kivágott jobbra, megelőzte, nyomott egy satuféket, a másik sofőr így ment bele. A férfi szerint Berki le is fotózta, majd elhajtott.

Az eset után néhány órával a rendőrség már kint volt a férfi lakásán, de amíg Berki interpretációja szerint a családapa a cserbenhagyó, ők ezt épp fordítva látják. A család szerint a volt Fradi-vezér veszélyeztette gyermekei életét.

A Bors munkatársai lapzártáig nem tudták utolérni Berki Krisztiánt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!