szerző:
hvg.hu

A Csonti Car nem tudja és nem is akarja bi­zo­nyíta­ni, hogy tényleg Gyurcsány Ferenc használ­ta azt a ko­csit, amit 3,5 millióért kínálnak eladásra. Korábban ezzel reklámozva akarták eladni.

Poénnak szánta a használtautó-kereskedéssel foglalkozó Csonti Car Kft., hogy Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök egykori hivatali autóját kínálja megvételre – írja a Bors.

Mint arról beszámoltunk, a hasznaltauto.hu-n akciósnak mondott áron, 3 590 000 forintért keresi gazdáját egy Audi A8-as, amit azzal hirdet az eladó Csonti Car, hogy kormányzati autó volt, mégpedig Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök személyes használatára.

©

Az autókereskedő egyik munkatársa azonban a Borsnak már csak annyit ismert el: a gépkocsi valóban kormányzati autó volt, 2005-ben az MSZP nevén helyezték forgalomba, azt viszont nem tudják és nem is akarják bi­zo­nyíta­ni, hogy tényleg Gyurcsány használ­ta-e a ko­csit.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!