szerző:
hvg.hu

A feladat és az autó adott volt, ebből kellett kihozni a maximumot. A produkció viszont nem kicsit lett veszélyes.

Az alábbi felvétel Marseille utcáin készült, és az látható rajta, hogy egy Renault személyautóval egy a kocsi szélességét és hosszát is jelentősen meghaladó csövet szállítanak. A feladatot úgy oldották meg, hogy a cső egyik vége a sofőr melletti baloldali ajtón, a másik vége pedig a jobb hátsó ajtón lóg ki.

A felvétel ideje alatt szerencsére nem történt baleset, abba pedig belegondolni is rossz, hogy mi történt volna, ha a kocsiból oldalra mindkét irányban jelentősen kilógó szállítmány elkaszált volna egy a járdán sétáló gyalogost, vagy betörte volna egy másik autó üvegét.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!