hvg.hu Autó

Már megint szervizes szaki zúzott le egy szuperautót

Alig néhány napja történt, hogy a McLaren egyik gyári dolgozója kukára tört egy 650S-t, s máris itt az újabb hasonszőrű incidens: Connecticut államban egy márkakereskedés egyik szervizese egy Ferrari Enzót vágott haza.

hvg.hu Világ

Fegyveres férfi miatt volt riadó egy amerikai egyetemen

Riadót rendeltek el a connecticuti egyetemen az egyesült államokbeli New Britainben, mert fegyveres férfit láttak belépni az egyik épületbe helyi idő szerint hétfő délután – erősítette meg a rendőrség. Az intézmény vezetősége azt kérte, hogy keressen mindenki menedéket és csukják be az ablakokat. Lövöldözésről nem jött hír, egy embert őrizetbe vettek.

MTI Világ

Összeütközött két New York-i elővárosi vonat

Összeütközött egymással két New York-i elővárosi vonat a metropolisszal szomszédos Connecticut államban helyi idő szerint péntek este; a balesetben ötven ember megsérült - közölték a helyi hatóságok.

MTI Világ

Megkezdik a connecticuti áldozatok temetését

Hétfőn temetik a newtowni iskolai ámokfutás első áldozatait - tájékoztatott internetes oldalán a Newtown Patch című helyi lap egy nappal azután, hogy Barack Obama amerikai elnök megígérte, mindent megtesz azért, hogy a jövőben ne fordulhassanak elő hasonló tragédiák.

MTI Világ

Iskolai mészárlás: megvan a gyilkos indítéka?

A rendőrség "nagyon jó" bizonyítékra bukkant a newtowni iskolai ámokfutás indítékával kapcsolatban, de egyelőre nem hozza nyilvánosságra - közölte a connecticuti rendőrség egyik illetékese szombaton.

hvg.hu Világ

Az ámokfutó bátyja: "Fogjátok be, nem én voltam!"

A rendőrség először a 24 éves Ryan Lanzát nevezte meg a connecticuti ámokfutás elkövetőjeként, csak később tisztázták, hogy a vétlen férfi öccse volt a tettes, aki mindeközben a Facebookon hadakozott az álhírt terjesztőkkel.

1 2

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával