hvg.hu Autó

Ellopták a HVG autóját, segítsen megtalálni!

Péntekről szombatra virradóra egy zuglói utcából tűnt el a HVG Toyota Corollája, amellyel riportozni jártunk. Feljelentést tettünk, de a nyilvánosság segítségét is kérjük. A szürke Corolla rendszáma LJG 872.

HVG Itthon

Az MNA után is maradtak szélsőjobboldali harcklubok

Számos szélsőjobboldali paramilitáris csoport maradt az Magyar Nemzeti Arcvonal kivégzése után is. A Habony-média megpróbál mindenkit ráhúzni a Jobbikra, még azt is, akivel kifejezetten rossz volt a viszonyuk. Közös célokban azonban valóban nincs hiány ma sem.

Jakus Ibolya Itthon

HVG: Hold volt, hold nem volt

Az FBI mindenhol ott van - hol az amerikai elnökválasztási kampányban, hol a magyar kormányfővel kapcsolatban emlegetnek egy olyan személyt, akit az amerikai szövetségi nyomozók nagyon keresnek. Hogy miként jön ez össze? Többek között ilyen kérdésekre is megtudhatja a választ a HVG e heti számából. Jakus Ibolya felelős szerkesztő szubjektív lapajánlója.

hvg.hu Világ

Gátlástalan valóságshow-vá korcsosult az amerikai elnökválasztási kampány

Két Amerika néz farkasszemet egymással Hillary Clinton és Donald Trump személyében az amerikai elnökválasztáson, amelynek eredményét egyik tábor sem fogadja el majd könnyen. A Clinton elleni FBI-vizsgálat újra nagyot fordított a kampányon, amelyben már így is elszabadultak az indulatok - áll a HVG helyszíni körképében.

hvg.hu Itthon

HVG: Nagy meglepetések a fővárosi bűntérképen

Nem a Nyócker a bűnözés melegágya. Nem a külvárosban történnek a zűrös dolgok. Nem a Keletinél a legrosszabb a bűncselekmények felderítésének aránya. A HVG budapesti bűntérképe több vaskos meglepetést is produkál.

hvg.hu Gazdaság

HVG Top 500: így taszították le itthon a trónról a Molt

A legnagyobb árbevételű magyarországi cégek 500-as listáján külföldi történések magyarázzák a leglátványosabb változásokat az egy évvel ezelőtti rangsorhoz képest. De melyik az a cég, amelyik maga mögé utasította a korábbi éllovast, a Molt?

Szabó Yvette Vállalkozás

A gyerek után a kutya az új marketing-céltábla

Egyre több szálloda és étterem igyekszik a házi kedvencen keresztül megfogni a fogyasztókat, a kutyabarátság pedig már rég túlszárnyalta a sarokban elhelyezett kutyafekhely és vizestálka szintjét. Kutyaügyességi pályák épülnek, kútból feltörő ásványvízben fürödhetnek, és saját zuhanyozóban tisztálkodhatnak a családtagként kezelt ebek. Sőt, megjelentek a ráépülő vállalkozások is, amelyek a kutyákat is vendégül látó helyeket minősítik.

hvg.hu Gazdaság

Haverok tava Hatvanban, fegyveres őrrel védett terület

Százmilliókat kapott természetvédelmi fejlesztésre az EU-támogatások fölött diszponáló fejlesztési tárca államtitkárához, Szabó Zsolthoz köthető egyesület. A pénzből Szabó rokonának birtokán újítottak fel egy tavat – nem a köznek.

hvg.hu Itthon

Balog Zoltán, a leendő államelnök?

Megrajzolja az egyre többször leendő elnökjelöltként emlegetett Balog Zoltán profilját az eheti HVG. Puritánság, cinikus nyilatkozatok, kereszténymentés, túltolt bicikli - a kép nem túl fényes.

Juhász Gábor HVG Hetilap

HVG: Prés alatt

Magyarországon 2015-ben 100 fővárosi nyomozásból csak 39 zárult sikerrel? Miért? Miért messze nem oly hatékony a nagy ígéretek és rapid döntések kormánya a bűnözés felszámolásában, mint például a sajtórendszer átgyúrásában? Vagy mint hűséges emberei – például a ma már mind többször államfőesélyesként emlegetett – Balog Zoltán karrierjének egyengetésében. A válaszokat megtalálja az e heti HVG-ben. Juhász Gábor szubjektív lapajánlója.

hvg.hu Itthon

Elhunyt a HVG egyik alapítója

Életének 86. évében, október 11-én elhunyt Gyulai István, a Világgazdaság alapító főszerkesztője. A közgazdász-újságíró a Heti Világgazdaság alapításában is részt vett, éveken át elnöke volt lapunk szerkesztőbizottságának.

hvg.hu Világ

A punci-gate után sorban dőlnek ki befolyásos támogatói Trump mögül

A választáson mindig aktívabb nőket idegenítette el magától Donald Trump, miután kiszivárogtattak róla egy 2005-ös hangfelvételt, amelyen igazi tahó módjára nyilatkozik a nőkről. A botrányjelölt mögül sorra kihátrálnak republikánus támogatói is, hiszen jelöltjük magatartása már kongresszusi többségüket is veszélyezteti - írja a HVG e heti elemzésében.

Farkas Zoltán Itthon

HVG: Nincs megállás

Orbán Viktor rendszere az autokrácia valamennyi jegyét magán viseli – állítja a HVG e heti számában a világhírű közgazdász, Kornai János, és mintha erre rezonálna minden a magyar közéletben. Ezen a héten például mindaz, ami a Népszabadsággal történt, és amiben nagyon nehéz nem meglátni a kormányt kritizáló orgánumok eltiprását célul kitűző offenzíva újabb momentumát. De persze nem csak ez működik így. Itt az erőltetett alkotmánymódosítás, itt van mindaz, ami Budapesttel történik – erről is olvashat a HVG-ben. Farkas Zoltán szubjektív lapajánlója.

1 2 3 4 5 6 7
17
A címlapról ajánljuk