Juhász Gábor HVG Hetilap

HVG: Irány Verecke?

Mikor derül ki, hogy Orbán Viktor a honfoglalásnak is aktív résztvevője volt? Van-e különbség határon túli magyar milliárdos és magyarországi milliárdos között? Miért akad ki jobban a Molra a horvát kormány, mint a szlovák? A válaszok - minderre, és sok egyéb felvetésre - az e heti HVG hetilapban. Juhász Gábor vezető szerkesztő szubjektív lapajánlója.

hvg.hu Itthon

A Nemember, a Közpénz rabja, a Lábhoz hozott Népszabadság? - szavazzon az év HVG-címlapjára!

Matolcsy György rabruhában, a strómanfa, a megdöbbent Európa, hajtóvadászat egykori kedvencek és nem kedvelt médiumok után - a HVG 2016-ban is felvillantotta címlapján, mi zajlott és zajlik az országban. Ön szerint melyik montázs lett a legjobb? Kiválasztottunk nyolcat, ami nekünk különösen tetszett, most már ön jön: szavazzon! (Ha nem emlékszik pontosan, görgessen lentebb, mind a nyolc képet megtalálja.)

hvg.hu Nagyítás

Magyarország 2016 - így látták a HVG fotósai

Az óriási hírzajban ritkán adódik alkalom, hogy a helyszínen készült képekre igazán odafigyeljünk. Fotósaink munkáiban azonban a lényegi információ mellett még rengeteg részletben érdemes most, visszatekintve, újra elveszni. Mit mond egy tekintet, egy arcél, egy mozdulat? Ebből a válogatásból kicsit többet érthet meg 2016 Magyarországáról. Nagyítás-galéria fotósaink legjobb felvételeiből.

HVG Itthon

Strómanfenyő, vagy amit ők akarnak – mit olvashat a HVG karácsonyi számában?

Tudta, hogy Tiborcz István miért Stróbel, Mészáros Lőrinc miért stróman, Shane Tusupot miért tarják seggfej amerikainak, és hogy Járai Zsigmond hisz-e a lélekvándorlásban? Karácsonyi számunkból mindezeket megtudhatja, továbbá azt is, melyik képviselő agrármilliárdos vagy földbirtokos, és melyik írt a vagyonbevallásába kunyhót vagy söralátétnyi rétet. Vajon melyik szó futotta be a legnagyobb karriert az idei parlamenti felszólalásokban, és hova tűntek olyan slágerszavak, mint a fülkeforradalom és a NER?

Jakus Ibolya HVG Hetilap

HVG: Ami a szemnek láthatatlan

Semmi hókuszpókusz, csak hajtani kell – nyilatkozza Portré rovatunkban Shane Tusup, Hosszú Katinka férje és edzője, akit e rögeszméjétől aligha függetlenül sokan seggfej amerikainak neveznek. Magyarország más mintákat követ. Karácsonyi számunkban a lányának stadiont építő Putyinról, az Orbán Viktor lányának kedves szálloda-bizniszben nyomuló Mészáros Lőrincről, a Stróbel-leszármazott Tiborcz Istvánról, a földbirtokokat gyűjtögető parlamenti képviselőkről is olvashatnak. Jakus Ibolya felelős szerkesztő szubjektív lapajánlója.

hvg.hu Autó

Ellopták a HVG autóját, segítsen megtalálni!

Péntekről szombatra virradóra egy zuglói utcából tűnt el a HVG Toyota Corollája, amellyel riportozni jártunk. Feljelentést tettünk, de a nyilvánosság segítségét is kérjük. A szürke Corolla rendszáma LJG 872.

HVG Itthon

Az MNA után is maradtak szélsőjobboldali harcklubok

Számos szélsőjobboldali paramilitáris csoport maradt az Magyar Nemzeti Arcvonal kivégzése után is. A Habony-média megpróbál mindenkit ráhúzni a Jobbikra, még azt is, akivel kifejezetten rossz volt a viszonyuk. Közös célokban azonban valóban nincs hiány ma sem.

Jakus Ibolya Itthon

HVG: Hold volt, hold nem volt

Az FBI mindenhol ott van - hol az amerikai elnökválasztási kampányban, hol a magyar kormányfővel kapcsolatban emlegetnek egy olyan személyt, akit az amerikai szövetségi nyomozók nagyon keresnek. Hogy miként jön ez össze? Többek között ilyen kérdésekre is megtudhatja a választ a HVG e heti számából. Jakus Ibolya felelős szerkesztő szubjektív lapajánlója.

1 2 3 4 5 6 7
18
A címlapról ajánljuk