hvg.hu Itthon

Belügy: Nem is törtek be a Jobbik irodáiba, csak elvásott a zár

Bár a vizsgálatok, tanúmeghallgatások még tartanak, a Belügyminisztérium máris sietett közölni: itt nagy valószínűséggel nem történt bűncselekmény. Mirkóczki Ádámot, a Jobbik szóvivőjét egyébként nemzetbiztonsági védelem illeti meg, de azt nem a nyilvánosság előtt intézik – üzente Pintér minisztériuma.

Joó Hajnalka Itthon

A Jobbik sem Ádert, sem Majtényit nem szavazza meg

Sem Áder János államfő újraválasztását, sem Majtényi László államfői jelölését nem támogatja a Jobbik. Az LMP viszont nem zárkózik el az MSZP által is felkarolt volt ombudsmantól, bár lehet, hogy a végén a Fidesz örülhet a jelölésének.

hvg.hu Itthon

Megerősödött az év végére az MSZP

A Republikon Intézet felmérése szerint fél éve nem támogatták ennyien az MSZP-t. Az is kiderült, hogy a Jobbikra leginkább a fiatal választók szavaznának.

MTI / hvg.hu Itthon

A Fidelitas bekóstolta az Egerszalókon "wellnessező" Vonát

Folytatódik a kormányközeli erők Jobbik-elnököt célzó támadássorozata, most az ifjúfideszesek vetették Vona Gábor szemére, hogy Egerszalókon üdült ahelyett, hogy a MÁÉRT ülésén vett volna részt. A Jobbikot a Fidelitas hazugsággal vádolja.

MTI/hvg.hu Itthon

Hivatalos: Vona Gáborról bármit lehet mondani

A médiatanács nem illetékes a Jobbik-elnökről szóló lejárató TV2-riportok ügyében, mert csak akkor lép akcióba, ha emberi méltóság sérült. Vonáról az ominózus riportban azt sugallták: elismerte, hogy meleg. A médiahatóság helyett ment volna bíróságra Vona Gábor – írták. Nem indul vizsgálat a felvillanó Paks-reklámok ügyében sem a TV2 ellen, mert nem elég rövidek. Megbüntették viszont az RTL Klubot és a Centrál Médiát, és figyelmeztették a Klubrádiót.

1 2 3 4 5 6 7
174
A címlapról ajánljuk