hvg.hu Itthon

Ki vezetné a jobboldalt Orbán visszavonulása után? Megtalálták a választ

Egy felmérésben keresték a választ arra a kérdésre, kit tudnak elképzelni a választók Orbán Viktor utódjaként. A legtöbb ember, a válaszadók negyede egy "ismeretlen polgári fiatalra" vár, de egy Fideszen belüli utódaspiránsra is sokan szavaztak. Vona Gábor a jelek szerint nem veszélyezteti Orbán hatalmát.

MTI Itthon

Fegyverkereskedővel hozta hírbe Vonát a kormánypárti lap

Németországban állam elleni bűncselekmények és uszítás miatt körözik azt a Mario Rönscht, akit tavaly márciusban állítólag a Jobbik-elnök léptetett be a parlamentbe. A Jobbik szerint Vona még soha nem találkozott Rönschsel, a párt pedig nem tudott az ellene folyó eljárásról. Ha a magyar hatóságoknak ez feladata lett volna, nyilván Kövér László őrsége sem engedte be volna őt az Országházba – jegyezték meg.

MTI Itthon

A rendőrség szerint sem törtek be a Jobbik irodáiba

Bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást a rendőrség a Jobbik három, az Országgyűlés Irodaházában található három irodájával kapcsolatban, amelyeket még január 9-én találtak nyitva, de a nyomozóhatóság szerint nem törték fel azokat – tudta meg az MTI rendőrségi forrásból.

hvg.hu Itthon

Radikálisoknál vendégeskedtek Jobbik-alelnökök

A közelmúltban két radikális szervezet, a Betyársereg és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egy-egy rendezvényén is részt vett két Jobbik-alelnök, a néppártosodási törekvések ellenére – írja a Magyar Idők.

hvg.hu Itthon

Török Gábor lenne államfőjelölt, és gondolkodtak is benne

Az LMP úgy döntött, Majtényi Lászlót jelöli államfőnek, ám az ökopártban többen állítják: nem csak a volt ombudsman támogatása vetődött fel lehetőségként. Közben a Jobbik állítólag Török Gábor politikai elemző indítását kezdeményezte volna, ezt azonban az LMP-ben egyértelműen elvetették. A politológus a hvg.hu-nak azt mondta: ha jelölnék, vállalná, de ez idén már biztos nem következik be.

hvg.hu Világ

Az ásotthalmi "fehér utópiáról" készített riportot a BBC

A BBC-t a hírhedt ásotthalmi önkormányzati rendelet érdekelte. Mint ismert, a rendeletben megtiltották a nagyközségben a mecset- és a minaretépítést, a csador, nikáb, burka és burkini viselését, valamint müezzinek tevékenységét.

1 2 3 4 5 6 7
175
A címlapról ajánljuk