hvg.hu Itthon

Juhász Péter: papír bizonyítja már a TV2 hírhamisítását

Az Együtt politikusa újabb, bírósági folyosón rögzített videóban üzent. Juhász Péter most a Ripost ellen indított helyreigazítási peren vett részt, de a TV2-vel kapcsolatos vitájához mutatott be egy dokumentumot, amely szerinte az igazát bizonyítja.

hvg.hu Itthon

Juhász Péter: Az Együtt már most is bejutna a parlamentbe (videó)

Szigetvári Viktor pártelnöki pályázatában Juhász Péter jelenlegi alelnököt javasolja maga helyett az Együtt elnökének. A Rogán Antal kontra Juhász Péter személyiségi jogi per tárgyalásának szünetében az utóbbit kérdeztük pártelnöki terveiről, de egyelőre csak annyit mondott, hogy a választásra 10 százalékig szeretné feltornázni az Együttöt, amely szerinte már most bekerülne a Parlamentbe. A közvélemény-kutatások egyelőre kitartóan 5 százalék, tehát a bekerülési küszöb alatt mérik a pártot.

hvg.hu Itthon

Pápa Marianne meghallgatásával folytatódott Rogán és Juhász pere - videó

Véget ért a bizonyítási eljárás a Rogán Antal kontra Juhász Péter személyiségi jogi perben. A tárgyaláson megjelent Pápa Marianne is, aki tanúként hallgattak meg. Kihallgatásáról - kérésére - nem készülhetett sem kép, sem hangfelvétel, így annak idejére a bíróság zárt tárgyalást rendelt el.

hvg.hu Itthon

Juhász Péter pert nyert a TV2-vel szemben

Az Együtt politikusa a bíróság folyosóján rögzített videóban üzente meg, hogy tizenkét helyreigazítási pert nyert meg a kereskedelmi tévével szemben.

hvg.hu Itthon

Juhásznak jól esett Rogán arcát püfölni

De csak azért, hogy felragadjon a propagandaminiszternek emléket állító tábla annak a háznak a falára, amelyhez kétes ügyek köthetik Rogán Cecília, a népszerű és sikeres üzletasszony férjét. Videó a tüntetésről, ahol kifütyülték a kifütyülőt.

MTI / hvg.hu Itthon

Rogán büntetőfeljelentést tesz az újabb botrány miatt

Rogán szerint akkorákat hazudnak róla, hogy ehhez már a Polgári törvénykönyv is kevés. A kormány eddig csak Rogán dubaji látogatását tagadta, az állítólag százmilliókkal elkapott bevárosi ügyvédről szóló hírre a rendőrség és az ügyészség reagált.

hvg.hu Itthon

Rogán sajtótájékoztatón, Juhász a bíróságon bizonygatta, hogy nincs közük Portikhoz – videó

A Fővárosi Törvényszéken folytatódott csütörtökön Rogán Antal és Juhász Péter személyiségi jogi pere. A felperes, Rogán Antal a tárgyalás előtt sajtótájékoztatón jelentette be, hogy nem megy el, mert "nem kíván egy teremben tartózkodni Portik Tamás szócsövével, Juhász Péterrel". Az Együtt politikusa szerint viszont a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője megfutamodott a kérdések elől. Juhász Péter a tárgyalóteremben, Rogán pedig a sajtótájékoztatóján tagadta, hogy valaha is találkozott volna Portikkal.

hvg.hu Itthon

Rogán: Nem akarok Portik szócsövével egy légtérben tartózkodni

Rogán Antal sajtótájékoztatót tartott a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében arról, elmegy-e a mai tárgyalásra, melyen Pápa Marianne, Portik Tamás feltételezett korábbi élettársa is megjelenik majd tanúként. A miniszter meglepetéstanút ígért a tárgyalásra, ő viszont nem megy el.

1 2 3 4 5 6 7
12
A címlapról ajánljuk