Gergely Zsófia Itthon

A Tv2 nem áll le: Juhász családi drámája már közügy

Mikor már azt hinnénk, hogy a kormányoldali média ennél gusztustalanabbul már tényleg nem tudja tovább görgetni az Együtt elnökének gyermekelhelyezési ügyét, a Vajna-tévé még mindig tud hűha-élményt okozni. Szerdán megtudhattuk, hogy a 3 gyerek sorsáról szóló családjogi kérdés most már „a széles nyilvánosság felelőssége”.

Windisch Judit Itthon

Juhász: "Vásárosnaményben majd szemen köpnek"

Az Együtt elnöke a Spinoza házban jelentette be, lezárult a gyermekelhelyezési pere volt élettársával, beszélt az ügy következményeiről és arról is, hogyan lett politikus és miért utálja Gyurcsány Ferencet.

Windisch Judit Itthon

Juhász a politikai meccset már elbukta, mostantól a gyerekeiért küzdhet

Juhász Péter számára idő előtt véget ért a kampány, mostantól egy küzdelme maradt, és az a gyerekelhelyezési per - így értékel a szakértő a családon belüli erőszakkal vádolt Együtt-elnök esetében. Az igazságot nehezebb kideríteni ugyanis, mint a politikus elleni személyi támadások és az általa elkövetett politikai hibák következményeit. Este közleményt adott ki Juhász Péter volt élettársa.

hvg.hu Itthon

"Folyamatosan éhes vagyok” – hosszabbít a kórházi koszton sínylődő Juhász Péter

Feljelentést tervez Juhász Péter, aki már 8. napja tengődik a kórházi szabványételeken. A kaja ugyanis az Együtt elnöke szerint nem egyszerűen ehetetlen, de nem is felel meg a jogszabályi előírásoknak. Például több mint egy hete még csak nem is látott friss zöldséget, gyümölcs gyanánt almalevet kapott, de megküzdött már olyan borsófőzelékkel is, amiben több volt a liszt, mint a zöldség.

1 2 3 4 5 6 7
17

A címlapról ajánljuk