Joó Hajnalka Itthon

Kartellben titkolják, hányan fagytak halálra idén Magyarországon

Azt hittük, egyszerű a kérdésünk: hányan haltak meg kihűlésben a 2016–17-es télen az ország határain belül. Ha az elérhető adatsorokon nézzük az elmúlt éveket, az egyik listát akár biztatónak is nevezhetnénk, a másik viszont lesújtó. Csakhogy egyik sincsen köszönőviszonyban sem a valósággal. A kormány a számítások bizonytalanságára hivatkozva foggal-körömmel titkolja az adatokat.

Dercsényi Dávid Itthon

Bűzlik a rendőrség drogvádja a ligetvédők szerint

A ligetvédők visszautasítják a drogvádakat, szerintük a rendőrség politikai motivációjú támadáshoz nyújt segédkezet a bizonyítékok tálalásával. Állítják, a táborukban szigorúbb elvek és gyakorlat vonatkozott a drogfogyasztásra, mint általában bárhol. A rendőrség a hírveréssel Pintér Sándor tiltását is megszegte.

hvg.hu Itthon

Twitteren is nyomul a Magyar Rendőrség

Mostantól Twitteren is értesülhet a közbiztonságot érintő legfrissebb információkról, a kiemet hírekről, illetve a körözési felhívásokról. A rendőrségi pr-nak is jut tér az április végén elindult hivatalos Twitter-csatornán.

Itthon

Több száz biciklit vásárol az ORFK

Közbeszerzésen vásárol 250 biciklit az ORFK, de bevásárolnak robogóból is, abból 38 darabra telik. Mindkét beruházás összege 17 millió forint.

1 2 3 4 5 6 7
18
A címlapról ajánljuk