Tóth Richárd Itthon

Idén is küldött hanukai üdvözlőlapot a Jobbik

Tavaly tette meg ezt először a néppártosodó Jobbik, de a Köves Slomó vezette Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség nyílt levélben utasította vissza a Jobbik köszöntését.

Gergely Márton, Tóth Richárd Itthon

Biztos ezt akarta a Fidesz? A Jobbik esélyt kapott, és élni is próbál vele

Orbánék idáig figyeltek arra, hogy ne adjanak semmilyen témát az ellenzéknek, amellyel az kiszabadulhat a "Soros-terv" agysejtpusztító béklyójából. Az Állami Számvevőszék által kirótt, példátlan büntetés azonban váratlan lehetőséghez juttatta Vona Gábort. Az anyagi ellehetetlenülés ugyan valódi veszély, de most neki is van apokaliptikus víziója a 2018-as választásokról. És a kilátástalannak vélt pénzgyűjtés akár hatékonyabb kommunikációs eszköz is lehet, mint a nemzeti konzultáció.

hvg.hu Itthon

Vona: Orbánt zavarja a demokrácia

A Jobbik elnöke rendkívüli, nemzetközi sajtótájékoztatót tartott az Állami Számvevőszék döntése után, több mint 660 millió forinttól esne el a párt.

Róna Péter Itthon

Róna Péter: Válasz TGM-nek

A felhígulás veszélye, szemben az Orbán-kormány tényleges politikájával, nem tűnik meggyőző érvnek a Jobbik elutasítása mellett. Vélemény.

T. R. Itthon

“Könyvet írsz Vona Gáborról? Kicsinálunk”

Bemutatták a Jobbik pártelnökéről írt könyvet, de a szerző nélkül. Havas Henrik ugyanis nem jött el. Néhány hónappal a választások előtt egy ilyen könyv nem sokkal több, mint a kampány része, de ha Vona helyett Szél Bernadettről írtak volna könyvet, az is az lett volna.

hvg.hu Itthon

Werber "motherfucker"-je sok volt az LMP-nek

A gyűlölet karmesterének tartott tanácsadó nyugalomra inti az LMP-t, megmagyarázta, miért jó a Jobbikkal vitázni, és elmondta, mit gondol Gyurcsány Ferencről. Ron Werber szerint a jövő évi választás még nem lefutott.

T. R. Itthon

Rogán: A Jobbik is a Soros-terv része

A miniszter szerint Gyurcsány és Vona közösen kormányozna, a DK és a Jobbik összefognak majd az utolsó pillanatban. Eszméletlen eszmék a Mészáros Lőrinc tévéjében.

1 2 3 4 5 6 7
33

A címlapról ajánljuk