MTI Itthon

Orbán tényleg légmentes határvédelmet akar

Történelmi feladat nyomja a bolgár uniós elnökség vállát: esély van arra, hogy egy döntő lépést tegyünk a Balkán EU-ba integrálására – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Szófiában, miután megbeszélést folytatott az EU Tanácsának soros elnökségét ellátó Bulgária kormányfőjével, Bojko Boriszovval.

- esel - Itthon

Hogyan ne kérjünk pénzt a kerítésre?

A NER komolyan azt várja: fizessen Európa 440 millió eurót az anno senki által nem elvárt, kizárólag belpolitikai haszonszerzésre felhúzott objektumukért.

MTI Itthon

A Kerítéskirály kampánymanővere – német lapok Orbán határvédelmi igényéről

Három német sajtóorgánum is a határvédelmi költségek felének EU-s megtérítésére vonatkozó magyar kezdeményezéssel foglalkozott szombaton. Orbán Viktor állandó kampányt folytat nagy külső ellenfelekkel – írta a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) konzervatív lap, míg a liberális Süddeutsche Zeitung szerint Berlinnek ellenszámlát kellene kiállítania. A Spiegel Online úgy látja, csak a menekültpolitikában áll a kormányfő mögött a magyarok többsége.

MTI Világ

Mexikó nem fizeti ki Trump ígéretét

Mexikó nem fog fizetni az Egyesült Államokkal közös határán felépítendő falért, ahogy azt Donald Trump amerikai elnök kezdeményezi – közölte internetes oldalán vasárnap a mexikói külügyminisztérium.

hvg.hu Itthon

Gyomorforgató "határőrszendvics" miatt tört ki az újabb Facebook-csata

Ijesztő fotó terjed a Facebookon, amit egy neve/célkitűzése alapján a határon szolgálatot teljesítők érdekeiért küzdő, de nem beazonosítható csoport tett közzé. Azt állítják, hogy a képen egy rendőr szendvicse látható, ami éppen csak "nem mászik magától" arrébb, annyira romlott. Vigyázat, köznyugalom/étvágy megzavarására alkalmas felvétel!

hvg.hu Itthon

Kiderült, miért ment a határvédő rendőrök hasa

Pintér Sándor belügyminiszter és Simicskó István honvédelmi miniszter is újabb részleteket osztott meg a határvédők járványszerű megbetegedéséről egy parlamenti kérdésre adott válaszukban.

1 2 3

A címlapról ajánljuk