szerző:
hvg.hu

A devizahitelesek a svájci frankban felvett kölcsönöknél 180 forintos, az euróban felvetteknél 250 forintos, a japán jenben adott hiteleknél pedig 2 forintos árfolyamon igényelhetik a végtörlesztést ez év december 30-ig. Kinek érdemes forinthitelre váltania? Most az Adózóna új végtörlesztés-kalkulátorával kiszámolhatja, önnek melyik kölcsön éri meg jobban.

Csak azok élhetnek a végtörlesztéssel, akik a törvényben meghatározott árfolyam alatt vettek fel hitelt, devizahitelük fedezetéül ingatlanalapú jelzálog szolgál és olyan szerződésük van, melyet ez év június 30-áig nem mondott fel a pénzintézet. Az ingatlanfedezetű devizahitel és a gyűjtőszámla-hitel végtörlesztéséért nem számítható fel költségtérítés és egyéb díj vagy jutalék.

Végtörlesztés-kalkulátor
Számolja ki, az Adózóna új Végtörlesztés-kalkulátorával, mennyi lesz a törlesztőrészlet, ha forinthitelre vált!

Hogyan célszerű számolni a kalkulátorral? A kalkulátor használati utasításáért kattintson ide!

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!