"Senki nem akarja magát bántani!" - botrány az elitgimnáziumban - videó

2012. április 05., csütörtök, 11:29 • Utolsó frissítés: 2012. április 05., csütörtök, 11:43
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Botrányba fulladt egy szigetszentmiklósi gimnázium szülő-tanár fóruma. Az újonnan megbízott igazgató rendőrt hívott, mert félt, hogy a kinevezése ellen fellázadt szülők és tanárok bántani fogják. Hiába kérlelte mindenki, végül nem mondott le.

Kihívta a rendőrséget Mede Norbert, a szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium frissen kinevezett igazgatója szerda este egy iskolai fórumon. Medét az intézmény fenntartója a szülők és a tanárok ellenállása ellenére nevezte ki az iskola élére, ezért sokan úgy vélik, az új igazgatót a Fidesz tette pozícióba. Tény, hogy vezetői képzését az önkormányzat fizette, bár Mede azt állítja, hazugság, hogy politikai kapcsolatai lennének. Videónk elején az ügy főszereplői szólalnak meg, az "akciójeleneteket" pedig 03:12 perctől láthatjuk.

 

Botrány egy elitgimnáziumban: rendőröket hívott az igazgató
Szerző: Dezső András
További videók

 

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés
20 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2012. április 7., 17:38 Lengyel Stefánia

Gratulálok a szülőknek és a tanároknak! Szurkolok, hogy legyen elég erejük és kitartásuk. Ne hagyjuk, hogy a korrupt hatalom rossz hatással legyen a gyerekeinkre. A jelenlegei hatalom csak ideiglenes (nagyon remélem!), viszont az, amit "ezek" most csinálnak, az visszafordíthatatlan károkat okozhat a jövő nemzedékére, generációkra, az egészséges gondolkodásukra,a megélhetésükre, jövőjükre stb... Szorítok önöknek, és nagyon együtt érzek önökkel, csak így tovább !

2012. április 7., 08:12 Bajnóczi Gabriella

Kedves "Hogyne"!
Az én lányom 8 évig járt A Batthyány Kázmér Gimnáziumba, végig kitűnő tanuló volt. Jelenleg a Műszaki Egyetemen másodéves. Még Dr.Koós Ferenc igazgatása alatt kezdte, majd Gelencsér László igaztása alatt érettségizett. NEM érzetük, hogy alább hagyott volna az iskola színvonala.
Mede Norbert valóban itt tanított, de kiment Írországba 4 évre. Már ittléte alatt is megosztó személyiség volt. Most visszajön és rövid időn belül igazgató akar lenni, ráadásul pályázat nélkül?!!
Czita Zoltán, a gyanúsan gyorsan eltávolított megbízott igazgató-a kezdetektől az iskoláért él és dolgozik, hosszú évekig volt igazgatóhelyettes is. Ha valaki, hát ő ismeri ennek az iskolának a működését!
Elfogadhatatlan, hogy szülőkre és gyerekekre, akiknek pedig jogukban áll véleményt nyilvánítani-rendőrt hívat Mede Norbert!!! Gyomorforgató!!! Testőrökkel távozik...hallatlan. Kicsit olyan benyomást tesz rám ez a történet, mint a TV-Székháznál megtörtént balhé. Csakhogy itt gyerekek voltak!
Sajnos országunk egészére jellemző jelenleg, hogy önkényesen felforgatnak mindent, ami eddig egy kicsit is működőképes volt.

2012. április 6., 12:00 Varga Éva

Elolvastam az iskola honlapján fellelhető dokumentumokat: a pályázatokat és a tantestület véleményét ezekről.
A pártcsinovnyik ultragáz, gyakorlatilag fogalma sincsen arról, hogy mit is kéne neki csinálnia igazgatóként.
Gratula a tantestületnek, hogy ezt ki merte mondani, és a bírálatokban vastagon benne van, hogy semmi garanciát nem látnak arra, hogy ez az ember az eddigi színvonalon lenne képes az intézményt működtetni - arra meg pláne, hogy fejlesszen is ( a TúróRudi automatát hadd ne tekintsem fejlesztésnek!).

Igen hasznos és jó lenne - magyar- és ír nemzetgazdasági szempontból mindenképpen -, ha Mede Norbert visszamenne chip-szerelő betanított segédmunkásnak oda, ahol négy évig dolgozott.
Az iskolát meg az vezesse, aki már bizonyított és a dolgát kiválóan végezte: a jelenleg megbízott igazgató.
Mert ő ért hozzá.

2012. április 6., 10:25 Tódor

Teljesen mindegy ,hogy mit csinálnak egy a CÉL ,hogy magyar népet tudatlanná,és sötét agyúvá tegyék ,mert így jobban lehet őket hülyíteni, és a falnak vezetni.Sajnos a buta embernek mindent be lehet adni,és mindent meg lehet magyarázni. /Pl gyarmat,/

2012. április 6., 07:32 tonyek35

Ezek úgyis azt csinálják amit akarnak,sok hülye megszavazta őket,most azok vannak a legjobban felháborodva!http://kmdholding.com/huh13z5

További 15 hozzászólás megtekintése »
Véleménye van? Ossza meg velünk!


"Senki nem akarja magát bántani!" - botrány az elitgimnáziumban - videó
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X