szerző:
MTI

Egy 10-15 fős társaság egy VII. kerületi szórakozóhely biztonsági őreivel verekedett össze. Gumilövedékes fegyverből lövéseket is leadtak, két sérült van. Az utcai harcnak a rendőrség vetett véget, az ügyben csoportos garázdaság és súlyos testi sértés miatt nyomoznak.

Verekedés, dulakodás alakult ki és egy gumilövedékes fegyverből több lövés is eldördült vasárnapra virradóra egy VII. kerületi szórakozóhelynél. A történtek során egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök hajnali fél egykor kaptak bejelentést arról, hogy a szórakozóhely előtt verekedés, hangoskodás volt, lövéseket hallottak. 

©

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 10-15 tagú társaság tagjai szóváltásba keveredtek a szórakozóhely biztonsági embereivel, ebből alakult ki a tettleges konfliktus. A dulakodás közben egy gumilövedékes fegyverből több lövés is eldördült. 

A BRFK VII. kerületi Rendőrkapitánysága csoportos garázdaság és súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

©