szerző:
hvg.hu

A magyar kamionsofőr szerint a videó becsapós, nem hajtott a menekültek közé, hanem csupán "kikerülési manővert hajtott végre".

Telefonon adott interjút az a magyar kamionsofőr a TV2 reggeli műsorának, aki a YouTube-ra feltöltött videó szerint többször ráhúzta a kormányt a menekültekre Calais-nál. Azt mondta, a barátai szórakoztatására készítette a videót, de utólag már belegondolt, hogy ez mégse volt annyira szórakoztató.

A magyar kamionsofőr szerint a videó becsapós, ő ugyanis nem hajtott a menekültek közé, hanem csupán "kikerülési manővert hajtott végre".

A kamionsofőr kérdésre azt válaszolta: nem tett semmit, amit meg kellene bánnia.

A hvg.hu megkereste a sofőr munkáltatóját, a szlovák cég tulajdonosa csak szűkszavúan válaszolt a feltett kérdéseinkre. Arra utasították, ne tegyen közzé magánvéleményeket, politikai véleményeket a YouTube-on vagy bárhol máshol, miközben dolgozik, különösen akkor ne, ha a cég kamionjait használja.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!