szerző:
MTI

Halálra gázolt egy ismeretlen embert a vonat a pécsi vonalon Sárosd és Nagylók között kedden kora délután. A Mávinform szerint egy szakaszon pótlóbuszok járnak, az utasoknak egy-másfél órás késésekre kell számítaniuk.

A helyszínelés idejére Sárosd és Nagylók között lezárták a vágányt, ezért Sárosdtól Sárbogárdig vonatpótló buszok viszik az utasokat – közölte a Mávinform.

Az átszállások miatt a Budapest–Pusztaszabolcs–Pécs-vonalon 60-90 perces késésekre kell számítaniuk az arra utazóknak. Közölték továbbá, hogy a Rippl-Rónai InterCity a Pusztaszabolcs–Dunaújváros–Rétszilas-szakaszon kerülőúton közlekedik.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!