szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy nap, öt sztori – ez az, amiről ma este beszélnek: Orbán Moszkvában járt, kockásba borulnak az iskolák, a csok ismét keserűbb lett egy csöppet, a kormányfőnek újabb ellenfele lett, már megint a vak komondorról beszélnek.

- Orbán Viktor szerint hálásnak kell lennünk Moszkvának, és úgy tűnik, vannak is olyanok, akik hisznek neki: kiderült, hogy magyar diákok is terjesztik Putyin propagandáját.

- Igaz, ezzel viszont a többi diák nem ért egyet, ők ugyanis folytatják a küzdelmet az oktatási kormányzattal. Egyre jobban terjed köztük is a kockás inges akció, és vélhetően akadnak majd olyanok is, akik ott lesznek pénteken, amikor szülők és pedagógusok tüntetnek majd a Teleki Gimnázium igazgatója mellett, akit a Klik kezdett el pironkodás nélkül vegzálni.

- Ráadásul úgy tűnik, nem csak a pedagógusok elégedetlenek. Akadt például egy vállalkozó, aki fizetett hirdetésben ment neki Orbán Viktornak. Egy ideig nem lehetett tudni, hogy miért, de aztán az is kiderült.

- Sokat kellett várni a „vak komondoros” Balogh József ellen folyó eljárásban az elsőfokú ítéletre, de megvan. Sokan ki is akadtak tőle, ő maga meg nem nagyon akart róla beszélni, bár próbáltuk szóra bírni. Hogy miért kérdezte, voltunk-e a kolontári ítélethirdetésen, most sem tudjuk.

- Gondolkodik a 10+10 milliós csok felvételén? Megmutatjuk, mire lenne elég ez a pénz ma. Nem lesz tőle nagyon lelkes.

Nincs kifejezőbb kép a mai napon, mint ez:

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!