szerző:
hvg.hu

A főpolgármester szerint Orbán Viktor bizalmasa csak “jószolgálati feladatot” próbált ellátni a Városházán, de nagyon szórakoztatóan hárította az arra vonatkozó kérdéseket, hogy ez pontosan mit jelent, és miért pont Habony véleménye érdekelte az agglomerációs közlekedésről.

Tarlós István budapesti főpolgármester értelmező kéziszótárt akart adni kollégánknak a sajtótájékoztatóján, miután nem tudta pontosan megmondani, hogy Habony Árpád milyen minőségében beszélt vele az agglomerációs közlekedéssel kapcsolatos kérdésekről.

Tarlós azt mondta, Habony "jószolgálati feladatot próbált ellátni", "magánbeszélgetést" folytattak, megkérdezte tőle, mi a véleménye, "beszélgettek", ez "pillanatnyilag jó ötletnek látszott", de Habony "semmilyen juttatást nem kapott".

Kiderült, Tarlós a 2006-os óbudai kampány óta ismeri Habonyt, azóta időnként beszélnek, de ritkán jár a Városházára. Az sehogy sem derült ki, hogy Habony milyen minőségben jár oda, a főpolgármester legjobb megfogalmazása talán a "Tarlós István által megkérdezettek minősége", illetve a "Habony Árpád-i minőség" volt.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!