szerző:
HVG

Titkolják a műhibaadatokat a magyar egészségügyben, miközben több mint egymilliárd forint összértékben folynak orvosi-kórházi perek az országban – derül ki a HVG e heti számának címlapsztorijából.

Bennfentes információk szerint tavaly körülbelül 500 haltak meg kórházi fertőzésben. Az elborzasztó adat mögött részleteket nem ismerheti meg a közvélemény, ugyanis a magyar egészségügy titkolja a részletes információkat azokról az esetekről, amelyeknek nem lenne szabad előfordulniuk. Nincs pontos információ az orvosi műhibákról, a kórházak által fizetett kártérítésekről sem.

Részletek a csütörtökön megjelenő HVG-ben.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!