szerző:
hvg.hu

Lefejelték a NOlimpia-kezdeményezéshez csatlakozott LMP egyik képviselőjét aláírásgyűjtés közben.

A 24.hu-nak Heltai László, a párt VI. kerületi önkormányzati képviselője mondta el, mi történt.

Heltai úgy tudja, a férfi odalépett a Rákóczi téri vásárcsarnok előtt álló standhoz, ordibálni kezdett Jakabfy Tamással, majd lefejelte. Ettől Jakabfy orra vérezni kezdett, így rendőrt hívtak a helyszínre.

A férfi Heltai szerint az egyik rendőrt is megharapta.

Nem ez volt az első alkalom, hogy az olimpiarendezésről szóló referendumhoz aláírást gyűjtő aktivistákat vegzálták, megtámadták.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!