szerző:
hvg.hu

Páva Zoltán ironikus levelet írt Hoppál Péternek, és kérte, hogy szíveskedjen felkeresni Hernádi Zsoltot, mivel ellenzéki képviselők nem tudnak eljárni a „kormány benzinkutasánál”.

Miután Tállai András NAV-elnök és adóügyekért felelős államtitkár elintézte, hogy a mezőkövesdi Mol-kúton olcsóbb legyen a benzin, és ez még a miniszterelnöknek is tetszett, Komló volt MSZP-s polgármestere is „akcióba lépett”.

Nyílt levelet írt országgyűlési képviselő utódjának, a fideszes Hoppál Péternek, hogy tárgyaljon a benzin áráról a Mollal. Konkrétan azt kérte tőle, hogy a komlói Mol-kútnál vitesse lentebb az árakat  fedezte fel a Szabad Pécs.

Páva Zoltán ezt így indokolta: „Komlón a legdrágább megyénkben az üzemanyag, és téged még a hatalommal való visszaéléssel sem gyanúsíthatnak, hisz nem vagy adóellenőr”.

Hozzátette, hogy „Szakács László képviselő mégsem járhat el, hisz ő listán került a parlamentbe, és egyébként sem az ellenzéki képviselők tudnak a kormány benzinkutasánál eljárni”.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!