szerző:
hvg.hu

A miniszterelnök Gödöllőn Rogán Antallal sétálgatott, előtte Havasi Bertalan miniszterelnöki sajtófőnök diskurált a csatorna riporterével.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Gödöllőn tett látogatást Orbán Viktor és Rogán Antal, a Hír TV erről készült felvétele alapján Vécsey László, a Fidesz helyi képviselője is velük volt. A tévé riporterét Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtósa igyekezett elterelni az útból, közben azt tanácsolta a HírTV munkatársának, egyeztessenek időpontot, mire a riporter megjegyezte, hogy ez nem igazán szokott a gyakorlatban működni. Végül csak odakiáltott a riporter Orbánnak, lehetne-e egy kérdést, mire a kormányfő csak annyit kiabált vissza:

Fake newsnak nem nyilatkozom.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!