szerző:
hvg.hu

A parlament déli kapuján távozott néhány ember a parlamentből, őket biztosították a rendőrök, azonban a tüntetők próbáltak a közelükbe kerülni.

Dél körül néhány vendég vagy/és politikus elhagyta a parlamentet, a rendőrök a déli kapunál nyitottak utat, hogy távozni tudjanak. Szigetszerűen vették őket körbe és kísérték ki a taxihoz. Több tüntető megpróbált a közelükbe kerülni, emiatt lökdösték a rendőröket, akik visszalökdösték őket. "Csetepaté alakult ki" – jelentette tudósítónk a helyszínről.

Ebbe a taxiba szálltak be:

 

©

 

©
©

©

Több ilyen jelenet nem várható, kialakítottak egy "folyosót" a rendőrök, az Alkotmány utca és a déli kapu között nyugodtan távozhatnak a vendégek/képviselők.

Egy kocsit is biztosítottak.

 

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!