szerző:
hvg.hu

A parlament déli kapuján távozott néhány ember a parlamentből, őket biztosították a rendőrök, azonban a tüntetők próbáltak a közelükbe kerülni.

Dél körül néhány vendég vagy/és politikus elhagyta a parlamentet, a rendőrök a déli kapunál nyitottak utat, hogy távozni tudjanak. Szigetszerűen vették őket körbe és kísérték ki a taxihoz. Több tüntető megpróbált a közelükbe kerülni, emiatt lökdösték a rendőröket, akik visszalökdösték őket. "Csetepaté alakult ki" – jelentette tudósítónk a helyszínről.

Ebbe a taxiba szálltak be:

 

©

 

©
©

©

Több ilyen jelenet nem várható, kialakítottak egy "folyosót" a rendőrök, az Alkotmány utca és a déli kapu között nyugodtan távozhatnak a vendégek/képviselők.

Egy kocsit is biztosítottak.

 

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!