szerző:
hvg.hu

Korábban a brit Guardian újságírója is így járt, ő azt mondta, ilyen még Oroszországban sem történt vele.

A héten rendezik meg az Európa jövője nevű konferenciát Budapesten, amelyet a Schmidt Mária vezette XXI. Század Intézet szervez, előad Szijjártó Péter, Balog Zoltán és Gulyás Gergely is. A fő fellépő azonban Steve Bannon, Trump egykori kampánymenedzsere, a Fehér Ház korábbi főtanácsadója és főstratégája.

Az eseményre regisztrálni kellett, megtettük, de helyhiányra hivatkozva nem engednek be minket.

Köszönjük érdeklődését a 2018. május 23-24-én megrendezésre kerülő Európa jövője elnevezésű nemzetközi konferenciával kapcsolatban. Sajnálattal értesítjük, hogy a helyszín kapacitásának korlátai miatt nem áll módunkban biztosítani részvételét a rendezvényen. Az előadások nyomon követésére így is lehetősége lesz, mivel honlapunkon élőben közvetítjük a konferencián elhangzottakat.

Korábban így járt Shaun Walker is, a Guardian egykori moszkvai tudósítója. Walker bejegyzésében hozzátette, nem rémlik neki, hogy történt volna vele hasonló, mint írta, ilyen még Oroszországban sem fordult elő vele.

Frissítés 1.0: az index.hu és a zoom.hu kedden arról írt, hogy az ő munkatársuk is elutasító levelet kapott a konferencia szervezőitől.

Schmidt Máriáék rendezvényén előad a brit szélsőjobb fenegyereke, Milo Yiannopoulos is, azt állítja, az Orbán-kormány hívta meg őt. Az ő előadására külön kellett regisztrálni. Frissítés 2.0: eldőlt, hogy a hvg.hu újságírója erre az eseményre sem kap bebocsátást.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!