szerző:
hvg.hu

Még nem rúgták ki, és nem mondott fel.

Szikszai Péter, a csatorna vezérigazgató-helyettese számolt be a Hír Tv átvételének az aktuális állásáról a Magyar Időknek, és elmondta: még nincs döntés a Sznobjektívről, a műsorvezető Puzsér Róbert pedig nem adta be felmondását, és nem is bocsátották el.

Ez nem mondható el azokról a – mint Szikszai fogalmazott – „látványosan nem a jobboldali médiához kötődő” emberekről, Bodacz Balázsról, György Zsomborról, Kálmán Olgáról, Csintalan Sándorról, Lampé Ágnesről, Teszári Nóráról és Hegedűs Szabolcsról, akiktől megvált a csatorna. Szikszai megerősítette azt is, hogy valóban felmondott a Hír Tv egyik reklámarca, Jáky-Szabó Gergely híradós műsorvezető, de cáfolta, hogy a pótlásara az M1-től érkezne új munkatárs Rabb Ferenc személyében.

Szikszai a Magyar Időknek azt mondta, hogy a csatornánál dolgozó csaknem 300 emberből pedig péntekig tízen mondtak fel, „ők kulturáltan, súrlódásoktól mentesen távoztak”.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!