Így váltak cafkává a jó kislányok - videók

2011. december 28., szerda, 21:46 • Utolsó frissítés: 2011. december 28., szerda, 21:54
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

Egyik nap még ártatlan popüdvöskék, a következőn már provokatív vampok. A zenetörténelemben külön fejezetet érdemel a női sztárok öntudatra ébredése. Összeszedtük a legvadabbakat.

"I should be so lucky" - Kylie Minogue még loknisan ugra-bugrált az 1987-es dalához forgatott videoklipjében, aztán jött pár év a kislányos imázzsal, mígnem az ausztrál összejött az INXS rosszfiújával, Michael Hutchence-szel. Hirtelen a kiscicából vadmacska lett, és véget ért az ártatlan pislogás. A Better the devil you know és a What do i have to do dalokhoz tartozó kisfilmekben már egészen más oldaláról ismerhettük meg Minogue-ot, akinek elege lett abból, hogy ő a "lány a szomszédból". A menedzsereivel is összeveszett, akik erre építették a Szomszédok című sorozat gyerekszínészéből énekessé vált nő karrierjét. Minogue lerázta magáról és újjáéledt.

Jó kislányból cafka: Kylie Minogue
Szerző:Youtube
További videók

A húszas éveik elején a nők felfedezik szexualitásukat. Ez egy biológiai tény, amit a képernyőn Christina Aguilera is bemutatott. 19 évesen még copfosan énekelte meg a gimis szerelmet, aztán megtetszett neki egy piros bugyi, felhúzta hozzá a Barbie babájára méretezett szoknyácskáját, és leguggolt. Az ő értelmézésében az átváltozás: Dirrty. Így, két r-rel.

Jó kislányból cafka: Christina Aguilera
Szerző:Youtube
További videók

Kortársa és egyben Aguilear legnagyobb vetélytársa ugyancsak a jókislányos szemrebegtetéssel futott be, Britney Spears Oops i did it again és I am a slave for you című szerzeményei között nem csupán három év a különbség, hanem a textil csökkenése és a ritmusos lihegés elszaporodása is.

Jó kislányból cafka: Britney Spears
Szerző:Youtube
További videók

A Cardigans zenekar zenéje olyan volt a kezdetekben, mint az együttes neve: egy jólfésült diáklány kivasalt kardigánjára emlékeztetett, amit esténként az összepödört harisnya és a térd alatt végződő szoknya mellé készített anyu. A Rómeó és Júlia modern filmváltozatának dalbetétje, az 1996-os Lovefool legalábbis nem a vadságával hozott izgalomba. Aztán két év elteltével Nina Persson húzott egy fekete trikót meg egy bőrnadrágot, fogott egy jó nagy követ, és benyomta a gázpedált.

The Cardigans: My Favourite Game
Szerző:YouTube
További videók

A magyar zenei paletta sem maradhat ki, és bár Szandinak és Friderikának nem sikerült, van olyan, aki kezd kibújni kislányos szerepéből. Lola húsz alatt még tinglitangli slágereket gyártott, 2008-ban, harmadik albumán azonban már olyan dalok jelentek meg, mint a Féktelen éj és a Benned élek. Ez utóbbinak klipjében már szerepet kapott a fekete lakk és sok bőr.

Lola: Benned élek
Szerző:YouTube
További videók


Így váltak cafkává a jó kislányok - videók
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Jön az új, de nagyon más vámpírfilm

Jön az új, de nagyon más vámpírfilm

A hétvégén véget ért Titanic Fesztiválon bemutatott filmek legegyénibb és legbizarabb filmjét,a Valahol Angliábant, illetve a kultrednező Jim...

még több hír »
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X