szerző:
hvg.hu

Felelőtlen vagy példakép az ironlady, aki még 8 hónapos terhesen is kő keményen végzi a súlyzós edzést a fitnessteremben, csinálja a fekvőket és főként kőkeményen püföli kick-box ellenfelét?

A napokban Valentin Bosioc, testépítő, fitnessedző tette közzé közösségi oldalán azt a videót, amelyben egy nyolc hónapos sportoló kismama látható, aki nagy hassal is emelgeti a súlyzókat, és intenzíven kick-boxol.

A videó világszerte igencsak megmozgatta az online közönséget: a kismamáról készült felvétel jelenleg közel 3 milliós megtekintésnél jár, 25 ezren osztották meg, és legalább 18 ezer különböző reakció, emotikon és komment van alatta. A kommentek nagy része eléggé felháborodott a nyolcadik hónapban is aktívan küzdősportot űző leendő anyukáról. Úgy látszik, hogy a kismama merész könnyedséggel áll az edzéshez, ami egy cseppet sem tűnik veszélytelennek.

Active 8 m pregnant!

8 months pregnant!

Közzétette: Valentin Bosioc – 2016. március 18.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!