hvg.hu Itthon

Hasfogdosó kórházi zaklatóra panaszkodnak székesfehérvári kismamák

Az egyik online közösségben panaszkodott egy kismama a férfira, aki tapogatta a szintén gyermeket váró barátnőjét a fehérvári kórház terhesambulanciáján. Más nők is megerősítették, hogy találkoztak a férfival, a kórház viszont nem tud zaklatóról, de most 24 órás az őrszolgálat.

hvg.hu Itthon

Egy sátorban élő kismama megmentéséért fogtak össze a pécsiek

Egy védőnő fedezte fel, hogy egy sátorban húzza meg magát egy nyolc hónapos terhes kismama Pécsen. Egy gyermeke van már, ő nevelőszülőkhöz került, és a születendő baba sorsa is ez lehet. Több szervezet is próbál segíteni a nőnek – írja a Dunántúli Napló.

hvg.hu Itthon

A Magyar Idők nekiment a 24.hu-nak az Orbán Ráhel-es riport miatt

A Magyar Idők szerint felháborító riportot készített a 24.hu munkatársa az egyik budapesti rendezvényen, ahol Orbán Ráhel terhességével kapcsolatban kérdezgette a vendégeket, köztük a miniszterelnök lányát magát. A Magyar Idők online társfőszerkesztője szerint a 24.hu-nak és főszerkesztőjének bocsánatot kell kérnie Orbán Ráheltől.

hvg.hu Itthon

Elítélte a bíróság a terhes feleségének segítő férfit

Egy percre szállt ki autójából egy férfi, hogy segítsen terhes feleségének cipekedni, eközben pedig az autóban hagyta mozgássérült gyerekük parkoló kártyáját, a gyerek pedig nem volt az autóban. A bíróság megrovásban részesítette.

hvg.hu Világ

Katalin hercegnő ismét gyereket vár

Második gyerekét várja a brit hercegi pár, Katalin és Vilmos. A trónöröklési sorban elfoglalt helyét immár nem befolyásolná, hogy fiúnak vagy leánynak születik-e a második gyermek.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk