szerző:
hvg.hu

Táncba vitte az argentínai látogatáson tartózkodó amerikai elnököt és feleségét a tiszteletükre adott vacsorán szerda este a vendégeket szórakoztatni hivatott tangózó pár.

Az elnöki pár, Barack és Michelle Obama tiszteletére adott Buenos Aires-i állami vacsora végén egy neves hivatásos táncos pár, Mora Godoy és José Lugones bemutatót tartott. A csillogó aranyszínű ruhát viselő Godoy váratlanul odalejtett az amerikai elnökhöz, és felkérte.

Mint az a CBSN felvételén látszik, Obama nem akarta elfogadni az invitálást, gesztusaival többször jelezte, hogy kihagyná ezt a lehetőséget, de a hölgy nagyon rámenős volt, és végül sikerrel járt.

Úgy tűnik a felvételekből, hogy az elnök mozgása nem épp tökéletes. Ezzel egy időben a mesterpáros férfi tagja felkérte a first ladyt.

Mora Godoy a La Nación című argentin lapnak nyilatkozva elmondta: az amerikai elnök azzal akarta elhárítani a felkérését, hogy nem tud tangózni, mire ő mondta neki, hogy csak követnie kell a mozgásban. Obama erre beadta a derekát, és a mestertáncos szerint kiderült, hogy nagyon jól táncol.

Barack Obama kedd éjjel kezdődött argentínai látogatása csütörtökön ér véget.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!